Professionele verlichting

zonder de extra kost van tussenpersonen

EFFECTIEVE

OPLOSSINGEN

DROPSHIPPING

Word partner

Als partner profiteert u niet alleen van ons ruim aanbod aan artikelen, maar ook van onze interessante partnerprijzen! Elke maand ontvangt u een overzicht met speciale aanbiedingen. Daarnaast profiteert u als partner van ons snel en efficiënt verzend- en bezorgsysteem. Tenslotte kunnen we voor u probleemloos producten bestellen die we niet in onze voorraad hebben.

01

Ons magazijn wordt uw magazijn

In plaats van de goederen eerst aan uw adres te laten leveren om ze vervolgens aan uw klant te bezorgen, kan u alles rechtstreeks vanuit ons magazijn naar uw klant laten brengen, met uw bedrijfsnaam als afzender. Deze dienst staat bekend als dropshipping. Het is een tijd- en kostenbesparende oplossing die erg gewaardeerd wordt door onze klanten. Het resultaat is een verkorte levertijd voor uw klant en een kostenbesparing voor uzelf. Als bonus bespaart u kostbare werktijd, die u bijvoorbeeld kunt gebruiken om uw omzet te verhogen.

02

Merken

We werken samen met de grootste lampenfabrikanten op de markt, waaronder Ledvance, Osram, Sylvania en Radium. Daardoor kunnen we op de meeste vragen naar verlichtingsoplossingen het juiste antwoord bieden. De meest gangbare lampen hebben wij steeds in voorraad, zodat we die snel kunnen leveren. Als het artikel niet op voorraad is, is de wachttijd meestal ongeveer een week.

03

Neem contact met ons op

 

Sebastian Korhonen

Verkoopafdeling | B2B | Partner

info@lampen-groothandel.nl

WORD VANDAAG AL
PARTNER!

Neem hieronder contact met ons op en we antwoorden zo snel mogelijk.