Professionele verlichting

zonder de extra kost van tussenpersonen

Over ons

Bij ons betaalt u geen cent teveel!

Over het bedrijf

Lampen-groothandel.nl levert hoogwaardige LED-verlichting aan bedrijven en particulieren van over heel Europa. Topkwaliteit bieden aan een scherpe prijs, dat is onze belangrijkste doelstelling. Om dat te kunnen bereiken, hebben we aandacht geluisterd naar de behoeften van onze klanten. Dankzij onze jarenlange ervaring in de sector, zijn wij erin geslaagd met toonaangevende fabrikanten samen te werken om aan de behoeften van onze klanten te kunnen voldoen. Omdat we ons bedrijf zo georganiseerd hebben dat we in grote hoeveelheden kunnen aankopen, kunnen we onze klanten hoogwaardige producten bieden aan zeer scherpe prijzen. Ook installateurs en dealers met flexibele transportoplossingen kunnen mee van dit aanbod profiteren, via de partnerprogramma’s die we aanbieden. Lampen-groothandel.nl is een dochteronderneming van “Teidän Tukku Oy”, een lampengroothandel die gevestigd is in Turku, Finland.

Over onze producten

Lampen-groothandel.nl focust op duurzame en energiezuinige LED-producten. Wij kiezen resoluut voor kwaliteit, niet alleen omdat dit rendeert op lange termijn, maar ook omdat het uit ecologisch oogpunt de beste keuze is. Als u twijfelt over een van onze producten, kunt u het uittesten alvorens u een grotere bestelling plaatst. Met veel trots kunnen wij zeggen dat ons klachtenpercentage zo goed als 0% bedraagt. En tevreden klanten, dat is waar wij het voor doen!

Onze medewerkers

Mond-aan-mondreclame blijft de beste reclame. Daarom doen we ons uiterste best om onze klanten een zo goed mogelijke service te bieden. Daar houden we ons steeds aan, hoe groot of klein uw aankoop ook is. We streven naar een langdurige relatie met al onze klanten en zullen daar dus steeds ons uiterste best voor doen. Al onze personeelsleden hebben kennis van zaken en zijn uiterst bereid om u te helpen met uw bestellingen of om u ter plaatse advies te geven.

Tot snel bij lampen-groothandel.nl!

Ons bedrijf levert dagelijks aan tal van Europese landen

Voor onze winkels selecteren we alleen de beste producten. Ons aanbod is dan ook zorgvuldig samengesteld. Het is veelzijdig en biedt oplossingen voor de meest uiteenlopende doeleinden. Omdat de vraag heel groot is, raken sommige modellen snel uitverkocht. Daarom raden wij u aan om uw bestelling tijdig te plaatsen en zo uw levering veilig te stellen. Voor informatie over de leveringsstatus van uw bestelling kan u mailen naar: info@lampen-groothandel.nl

GERMANY | AUSTRIA
POLEN
NETHERLANDS
FRANCE
SWEDEN