Professionele verlichting

zonder de extra kost van tussenpersonen

Kies voor LED TL-buizen

Er zijn veel goede redenen om conventionele TL-lampen van 36 W of 58 W te vervangen door LED TL-lampen. De investering betaalt zichzelf meestal snel terug in energiebesparing en langere levensduur. U kunt de volgende voordelen verwachten wanneer u overstapt op LED:

  1. Energiebesparing van ongeveer 50%
  2. Levensduur 30.-60.000 uren
  3. Nog zachter licht voor de ogen

Wij tonen u hoe u op een eenvoudige manier traditionele buizen kunt vervangen door LED-buizen.

;

1. Schakel de stroomvoorziening uit

Voordat u met de aanpassing begint, moet u eerst de stroomtoevoer uitschakelen. Zo kunt u de TL-buis veilig vervangen, zonder gevaar voor verwondingen. U heeft geen elektricien nodig voor de vervanging.

;

2. Verwijder het oude startonderdeel en vervang het door de bijgeleverde LED-starter.

Verwijder vervolgens het deksel van de lamp, indien aanwezig, en verwijder het oude starterdeel van de TL-buis. Dit is nodig om de nieuwe lamp te laten werken. Zodra de oude starter is verwijderd, kan de nieuwe starter worden geplaatst.

;

3. Vervang de oude TL-lampen door de LED TL-lampen.

Schroef de oude TL-buis met een lichte draaibeweging uit de fitting. Pak de buis goed vast, zodat hij niet uit uw handen valt. Zodra het oude lampje uit is, plaatst u de nieuwe LED TL-buis. Bij elk van onze sets wordt een bijpassende LED-starter meegeleverd. Op deze manier kan de lamp onmiddellijk worden gebruikt.

;

4. In dit geval hebben wij de Sylvania Toledo gebruikt, een LED TL-lamp met een gemiddeld wattage.

Voor dit voorbeeld hebben wij de Sylvania Toledo gebruikt. Ons “Nordic LED Power”-model is bijzonder populair. Vergeleken met andere TL-lampen op de markt, biedt hij met zijn 5200 lm aanzienlijk helderder licht en een behoorlijk vermogen. Het model van 120 cm vervangt traditionele buizen van 36 W. De versie van 150 cm vervangt de oude buizen van 58 W. De kleur van het licht is wit 840 (4000 K).

 In dit geval hebben wij de Sylvania Toledo met tint 4000 K gebruikt, die de 840 vervangt. Deze LED TL-lamp is een LED TL-lamp van 150 cm met een gemiddeld vermogen, een aanvaardbare energie-efficiëntie (A +) en een helderheid van 2700 lm. De levensduur van 40.000 uur is zeer bevredigend en voldoende voor een laag plafond waar u de buizen gemakkelijk kunt verwisselen.

 Voor hogere plafonds adviseren wij LED TL-lampen met een hoger vermogen die meer licht geven (ten minste 3500 lumen). In deze gevallen bieden wij LED TL-lamp Nordic LED-Power van 150 cm aan, een lamp met een hoog vermogen. Deze LED TL-lamp heeft een helderheid van 5200 lumen en een verhoudingsgewijs hogere energie-efficiëntie (A ++) en een langere levensduur (50.000 u).

Nordic LED-Power 33WHP15

  • Lengte: 1500mm
  • Nominaal vermogen: 33W
  • Nominale lichtstroom 5200lm
  • Nominale kleurtemperatuur: 4000K
;

5. Efficiënte lampen voor het plafond

Onze Nordic LED TL-lampen met hoog rendement zijn zeer geschikt voor magazijnen en productiefaciliteiten waar de plafonds gewoonlijk hoger zijn. Door over te schakelen op LED bespaart u veel energie en kunt u grote oppervlakken tegelijk verlichten. De TL-lampen kunnen indien nodig snel en gemakkelijk vervangen. Er is ook geen elektricien nodig voor de installatie.

Voor onze Nordic LED TL-lampen bieden wij complete oplossingen met geprefabriceerde behuizingen. Wij bieden deze aan in zowel open als gesloten versies. De gesloten versie heeft IP65-bescherming om stof en vocht beter buiten te houden. Indien u bijvoorbeeld twee buizen van 150 cm gebruikt, krijgt u een lichtbron met een totaal van 10.560 lm. Vanwege de zeer hoge kwaliteit van deze LED TL-lampen is een lange garantie van 5 jaar inbegrepen.

Bent u geïnteresseerd in de LED TL-lampen van Nordic LED Power voor een hoger rendement of voor complete oplossingen? Neem contact met ons op en wij sturen u een offerte.

Ook interessant…

6 halen -> 5 betalen