Professionele verlichting

zonder de extra kost van tussenpersonen

Klaar om voor groen te gaan?

Milieuzorg en economische besparingen gaan vaak hand in hand. Lampen-groothandel.nl houdt niet alleen rekening met financiële besparingen, maar vindt het ook belangrijk om eventuele negatieve gevolgen voor het milieu tot een minimum te beperken. Met beide aspecten is rekening gehouden in ons brede productassortiment, dat hoofdzakelijk bestaat uit recycleerbare en energiebesparende producten.

Energielabels

Het doel van energie-etikettering is betrouwbare en vergelijkbare informatie verstrekken over het energieverbruik van apparaten. Dankzij het label kunt u verschillende toestellen gemakkelijker met elkaar vergelijken en voor de meest duurzame en energie-efficiënte toestellen kiezen. Het energie-etiket op het apparaat geeft het energieverbruik aan op een schaal van A tot G, tijdens het gebruik van het product. Voor sommige groepen apparaten, zoals lampen, worden nog betere klassen gebruikt dan klasse A: A +, A ++ en A +++. De meest energie-efficiënte lampen – spaarlampen en LED-lampen – behoren allen tot klasse A, terwijl de oude gloeilampen tot klasse E behoren. Een goede energie-efficiëntie in combinatie met een lange levensduur is hét belangrijkste voordeel van LED-lampen ten opzichte van halogeenlampen.

Duurzaam verbruik

Lampen-groothandel.nl bevordert bewust verbruik en duurzame ontwikkeling. Kosteneffectiviteit en milieuvriendelijkheid zijn beslissende factoren voor de samenwerking met leveranciersWij kiezen voornamelijk voor duurzame producten, want een lange levensduur vermindert de relatieve milieu-impact van het product. Bovendien ontvangt uw groothandel voor elke transactie gratis een passende hoeveelheid gebruikte producten, voor nog meer milieuvriendelijkheid.